Dijkman Energy Systems
Dijkman Energy Systems
Dijkman Energy Systems

Dijkman Energy Systems

Logo ontwikkeling, promotiemiddelen en content

De klantvraag
“We hebben frequent behoefte aan grafische vormgeving en communicatie- en promotiemiddelen?  Willen jullie dit voor ons verzorgen en professioneel ontwikkelen?

De opdracht
Dijkman Energy Systems is klant van het eerste uur bij N35. Onze eerste ‘klantvraag’ uit 2010 was het bedenken en organiseren van een inloop-avond. Zonnepalen waren in opmars. Het ontbrak alleen aan goede informatie.  Hoeveel rendement geven zonnepanelen? Hoe werkt de subsidie aanvraag? Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Tijd voor een inloopavond vonden wij. En dat was een schot in de roos, want het centrum van Heino was bijna te klein.

Sinds die tijd zijn we de vaste creatieve partner van Dijkman Energy Systems. We helpen Dennis en zijn team met de vormgeving en tekst van flyers, folders, brochures, visitekaartjes, spandoeken en vlaggen. Ook verzorgen we de drukwerkbegeleiding. Voor Zonmontage, het montagebedrijf van Dijkman,  mochten we de logo- en huisstijlontwikkeling voor onze rekening nemen. En dit jaar zijn we gestart om het merk ‘Dijkman Energy Systems’ in Zwolle, Salland, Vechtdal en Twente steviger in de markt te zetten. Een mooie opdracht! Meer informatie over Dijkman vind je op www.dijkmanenergystystems.nl

De reactie
“In de laatste 10 jaar hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt en N35 Creatief heeft laten zien dat het met ons kan meegroeien. Het is een bijzonder slagvaardig bureau waar je gemakkelijk binnenloopt, een vraag neerlegt en eigenlijk meteen wordt geholpen. En ondanks dat je heel goed weet welke vraag je neerlegt, word je telkens verrast door het resultaat.”

Dennis Dijkman, eigenaar Dijkman Energy Systems