Brassica Website
Brassica
Brassica Roll-up Banner

Brassica

Website ontwerp/ontwikkeling en promotiemiddelen

De klantvraag
“Onze huidige website is gedateerd en kent een aantal bugs. We hebben dus een nieuwe site nodig en willen onze koolzaadolie tevens steviger in de markt zetten.”

De opdracht
Een mooie klus om te laten zien hoe we zijn gegroeid in het fenomeen branding. Daar hoort natuurlijk een prachtige WordPress website bij en SEO-vriendelijke teksten over de teelt van koolzaad, hoe gezond Brassica koolzaadolie is, lekkere recepten en waar het geheim van eigen bodem verkrijgbaar is.

Ook mochten we aan de slag met promotiemiddelen van Brassica in de vorm van brochures, flyers, beachflags, roll-up banners, advertenties, advertorials, spandoeken, stickers en textielframes voor evenementen. Van de vormgeving tot en met de prikkelende teksten. Nu weten we het echt zeker: de koolzaadolie van Brassica gaat de keukens veroveren! Bekijk hier de website www.brassica.nl

De reactie
Colzaco heeft in het kader van haar landelijke A-merkoperatie, Brassica koolzaadolie, een nieuwe frisse website laten ontwikkelen in samenwerking met N35 Creatief. Na een sessie met de deskundigen waarin de juiste vragen zijn gesteld en er goed is geluisterd, werd al snel het eerste concept aangeleverd. Dit concept was al bijna 100% en dat mag een unieke prestatie worden genoemd. Daarnaast schakelen we N35 regelmatig in bij het ontwerpen en leveren van verkoopondersteunende materialen zoals flyers, banners, posters, en advertorials. Dank zij het snelle schakelen en het meedenken van Inez, Rudi en Martijn kunnen we zeggen dat we erg tevreden zijn over de samenwerking. En niet geheel onbelangrijk: tegen een aantrekkelijk tarief!”

Jan van Gerner, Colzaco