Blog

Meer bezoekers en betere vindbaarheid voor jouw website

Een blog schrijven

“Ik wil graag bloggen, maar ik heb geen tijd om de juiste letters op papier te krijgen. Heb ik een keer tijd, dan ontbreekt het me aan inspiratie en onderwerpen.” Deze opmerkingen horen we steeds vaker van ondernemers. Wij schuiven daarom graag bij je aan om tips te geven of het schrijven van blogs uit handen te nemen. Dan kun jij je volledig focussen op de onderneming.

We adviseren je o.a. over de frequentie, lengte en de onderwerpen van een blog. Ook de schrijfstijl en de opbouw van een blog is erg belangrijk. Verder heb je rekening te houden met de richtlijnen van Google.

Waarom bloggen?

Een zakelijke blog biedt veel voordelen voor jouw onderneming.

Meer bezoekers en betere vindbaarheid

Met een inhoudelijk goede blog trek je meer bezoekers naar de website. En Google vindt verse en waardevolle content ook fijn. Jouw beloning is een hogere ranking in Google.

Onderscheidend

Elke ondernemer heeft wel een aantal branchegenoten met hetzelfde product of dezelfde dienst. Je moet je dus onderscheiden. Dat kun je heel goed doen door bij enige regelmaat blogs te plaatsen. Het is de perfecte manier om je met relevante informatie, antwoorden, tips en trucs en een kijkje in eigen keuken te onderscheiden.

Autoriteit

Als je al wat langer actief bent met het plaatsen van bedrijfsblogs gaan meer mensen jouw expertise en vaardigheden op waarde schatten. De lezers gaan jou zien als autoriteit op jouw vakgebied. Het vergroot dus ook de goodwill en het vertrouwen in jouw bedrijf. En het vergroot de kans dat ze in de nabije toekomst met jou zaken willen doen of je aanbevelen bij collega’s.

Blog uitbesteden?

Wil je dat wij jouw zakelijke blog schrijven? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van ons blogabonnement. Je kunt kiezen uit een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks abonnement. Wij klimmen graag voor je in de pen!