Folders

Folders

Effectief voor een event of huis aan huis verspreiding

Folder laten ontwerpen

Heb je iets te vieren? Een opening, open dag, inloopspreekuur of sta je op een event of beurs? Dit zijn uitgelezen momenten om het bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen. We helpen je graag om de juiste boodschap te vertellen. Lekker kort, maar oh zo krachtig. Een folder is een heel mooi promotiemiddel om jouw publiek te vertellen wat jouw merkverhaal is. En wij zorgen er samen voor dat jouw folder opvalt tussen de andere folders.

Hulp nodig bij het maken van de folder? Niet weten how? Neem dan contact op met de creatieve doeners van N35 Creatief. We combineren creativiteit met onze jarenlange ervaring.

Een prikkelende folder of flyer is bij uitstek een snelle en effectieve manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Maar niet alleen voor een evenement is een flyer geschikt. Flyers scoren nog steeds erg goed als je ze huis aan huis verspreidt.

Tip!

Zorg er wel voor dat jouw folder exclusief of semi-exclusief wordt verspreid. Niet in een ingeseald pakket, waarin soms wel 30 flyers of folders worden verpakt. Dan mist het kracht en dat is zonde.

Qua vormgeving en content werken we altijd vanuit de door jou uitgestippelde koers. Het ontwerp moet natuurlijk in lijn zijn met jouw huisstijl en vooral ook prikkelen en onderscheiden. Folders en flyers zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van A3, A4, A5 tot aan A6 formaat. We helpen je met het kiezen van het juiste formaat en papiersoort. Wij hebben de beste drukkerijen voor je verzameld. En op basis van de gewenste aantallen, kwaliteit, prijs en levertijd kiezen we samen de beste drukker uit.

Ook een folder waar je doelgroep het nog vaak over heeft?
Maak dan een afspraak.