Meer over N35

Team N35

Samen bereik je meer dan alleen! De kracht van een hecht team. Daar geloven we heilig in. Teamspirit en bevlogenheid staat op nummer één bij TeamN35. We horen bij de categorie vakidioten. Hongerig om Wow-creaties te ontwikkelen. En hongerig om het naadje van de kous te willen weten bij nieuwe ontwikkelingen. Tussen de werkzaamheden door investeren we veel tijd in elkaar. Want dat vinden we oh zo belangrijk. En dat maakt het werk ook nog eens veel leuker.

Ons DNA

Ons DNA

  • Meerdere disciplines onder één dak
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Werken met een glimlach
  • Korte lijnen
  • Bevlogen team
  • We zetten voor jou een stapje extra

Meerdere disciplines onder één dak

Ruim 14 jaar ervaring

Werken met een glimlach

Korte lijnen

Bevlogen team

We zetten voor jou een stapje extra

N35 Creatief, How naar Wow

Contentmakers uut Salland

Laat er geen misverstand over bestaan: we zijn trots op onze Sallandse wortels. Harde werkers met gezond boerenverstand. En zeker ook gemoedelijk en een tikkeltje bourgondisch. We stropen graag de mouwen op om de mooiste creaties het levenslicht te laten zien. Dat doen we al vele jaren vanuit ons kantoor in bedrijfsverzamelgebouw PAAL5. Elke dag genieten we weer van het prachtige Sallandse landschap en de zo kenmerkende Sallandse mentaliteit en nuchterheid.

Bedrijfsverzamelgebouw

PAAL5

Je vindt ons kantoor in het bedrijfsverzamelgebouw PAAL5 aan de Paalweg 5 in Heino. En Heino is weer het leukste dorp uit de gemeente Raalte en ligt tussen Zwolle en Deventer. Samen met DigiWorks, Delinea en Apotheek Heino zijn we de trotse eigenaar van dit karakteristieke pand. PAAL5 is een creatieve broedplaats voor bedrijven en zzp-ers. Elkaar helpen en versterken dat is ons credo. Naast de eigenaren zijn er nog zeven andere ondernemers gevestigd. Cares Uitgeefprojecten, Proteus, huidproducten.nl, Hulpmedi, FysioSas, Kinderfysiotherapie Raalte en Huidtherapie Heino. Zoek je vergaderruimte, een flexplek of een mooie kantoorruimte? Neem dan contact op met Chris Ploeger of mail naar info@paal5.nl.