OvereschAutobestickering
Overesch Folder
Overesch Cadeaubon

Overesch ecologische landbouw

Overesch ecologische landbouw

De klantvraag
“We willen onze twee bedrijfsbussen in de nieuwe huisstijl laten rondrijden? Kunnen jullie dit voor ons ontwerpen en regelen?”

De opdracht
De bus en bestelbus van Overesch maken vele kilometers door het Sallandse landschap. Verstandig om ze dan te voorzien van de herkenbare boodschap. Bus- en autobelettering is een relatief goedkope en duurzame oplossing. En zeker met de nieuwe biologische winkel is het slim om de bussen te gebruiken als rijdende reclamezuilen.
Jan Overesch gaf ons de kentekens en het type van de bussen door en daarmee haalden we de technische werktekeningen uit de database. Aangezien we eerder ook al werden ingeschakeld voor de nieuwe website en huisstijlmiddelen zoals posters, flyers, folders en cadeaubonnen konden we lekker snel aan de slag met het ontwerp. Bij elke opdracht is het belangrijk om de huisstijl te bewaken. We kregen één richtlijn mee: maak de biologische boerderijwinkel en de mogelijkheid tot thuisbezorgen goed zichtbaar.
We gingen aan het werk met de huisstijlelementen en het blauwe belevingspad en de illustraties van alle diensten kregen een prominente plek op de bussen. Binnen een dag was het ontwerp klaar én goedgekeurd. En met één telefoontje waren de twee voertuigen ingepland bij onze signpartner. Het Sallandse landschap is er een stuk mooier op geworden. En het resultaat moest natuurlijk ook op de gevoelige plaat worden vastgelegd door fotograaf Vincent Hartman van StudioVHF.

Bekijk hier de website van Overesch.

De reactie
‘Het is fijn werken met de mensen van N35. Er wordt snel geschakeld en er wordt met ons meegedacht. Je geeft ze handvatten en je weet zeker dat het goed komt. De busbelettering was gelijk een schot in de roos. Het ontwerp is heel onderscheidend. Een mooi stukkie werk. Ik zit nu met nog meer plezier in de bus.”

Jan Overesch, mede-eigenaar Overesch ecologische landbouw