Flyers

Verrassende Vormgeving

Effectief voor een event of huis aan huis verspreiding

Flyer laten ontwerpen?

Heb je een event, beurs of open dag waar je jouw bedrijf of merk onder de aandacht wil brengen? Denk dan ruim van tevoren goed na wat de boodschap is en welk publiek op het evenement aanwezig is. Maak een lijst van de promotiemiddelen die je nodig bent. Denk dan aan een prikkelende flyer, een onderscheidende folder of brochure, een roll-up banner en een leuke give-away.

Hulp nodig om onderscheidend te zijn op een event?

We heten niet voor niets N35 Creatief, dus laat de creativiteit maar aan ons over. Een prikkelende flyer of folder is bij uitstek een snelle en effectieve manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Maar niet alleen voor een evenement is een flyer geschikt. Flyers scoren nog steeds erg goed als je ze huis aan huis verspreidt.

Tip!

Zorg er wel voor dat jouw flyer exclusief of semi-exclusief wordt verspreid. En niet in een ingeseald pakket, waarin soms wel 30 flyers of folders zijn ingepakt. Dan mist de flyer zijn kracht en dat is zonde.

Qua vormgeving en content werken we altijd vanuit de door jou uitgestippelde koers. Het ontwerp moet natuurlijk in lijn zijn met jouw huisstijl en vooral ook prikkelen en onderscheidend zijn. Flyers en folders zijn in verschillende formaten te drukken. Van A4, A5 tot aan A6 formaat. We helpen je met het kiezen van het juiste formaat en papiersoort. We weten de weg naar vele drukkerijen. Op basis van aantallen, kwaliteit, prijs en levertijd kiezen we samen voor de beste en prijstechnisch meest interessante drukker.

Ook een flyer waar jouw doelgroep lang over napraat? Maak dan een afspraak.