Onze 5 V’s

Onze 5 V's

Bij N35 Creatief werken we met veel passie aan gave projecten en creatieve concepten. Ons levensmotto is elke HOW van een opdrachtgever te transformeren in een dikke vette WOW. We doen alles voor jouw glimlach. En dat doen we aan de hand van onze 5 V’s.

Verkennen

Wij komen graag bij bedrijven over de vloer. Alleen daar komt een ondernemersverhaal echt tot leven. Alleen daar proef je de echte passie van de ondernemer en zie en hoor je het vakmanschap van de medewerkers. Wij noemen het onze verkenningstocht. Een noodzakelijke stap om tot een goed fundament te komen zodat we jouw bedrijf (verder) op de kaart kunnen zetten.

Verhalen

We maken het vaak mee dat een bedrijf zich meldt met de wens om ‘iets te doen met communicatie’. Wat dat ‘iets’ moet zijn, weet de ondernemer zelf eigenlijk niet zo goed. Het is koren op de molen van de vakspecialisten bij N35 Creatief. We halen graag de communicatiebehoefte boven tafel aan de hand van het unieke ondernemersverhaal. Om het vervolgens in hapklare brokken te verdelen over diverse communicatiemiddelen.

Vormgeven

Kies je voor een vormgevingstraject bij N35 Creatief, dan krijg je een verrassend cadeautje. Vanaf het moment dat de dames hun Imac aanslingeren, wordt het creatieve brein geactiveerd. Schetsen, ontwerpen en prikkelen; daar houden we van. Wees er zeker van dat onze logo’s, huisstijlen, promotie- en presentatiematerialen helpen om jouw bedrijf krachtig zichtbaar te maken. Wanneer pak jij jouw cadeautje uit?

Verwonderen

Als klant van een contentbureau mag je hoge verwachtingen hebben. Dat je in ieder geval wordt verrast met content en de vorm waarin het wordt gegoten. Bij N35 Creatief leggen we de lat graag nog iets hoger. We willen verwonderen. Net als een jong kind dat in vervoering kan raken bij iets dat hij nog niet eerder heeft meegemaakt. We sluiten ons daarom graag aan bij de woorden van onze Griekse vriend Aristoteles: “Verwondering is het begin van alle wijsheid.”

Vieren

Bij N35 Creatief zijn we niet vies van een feestje. Het leven mag worden gevierd en we staan graag even stil bij onze successen. Een geslaagde oplevering van een communicatieproject, dat vraagt om een vrijdagmiddagborrel met het team en de medebewoners van PAAL5. Of een taartje bij de koffie. Natuurlijk vergeten we onze klanten niet. Hoe we met jou vieren, houden we nog even geheim, maar één ding is zeker: het wordt een smaakvol moment!