SkinEffects Website
SkinEffects
SkinEffects

SkinEffects

Website, SEO teksten, Promotiemiddelen, blogs, (online)marketing

De klantvraag
“We zijn in Zwolle begonnen met een expertisecentrum in huidverzorging en -verbetering. Alle specialisaties onder één dak. We zijn op zoek naar een partij die ons kan ondersteunen op het gebied van grafisch ontwerp, (online) marketing en het creëren van content.”

De opdracht
Dat was bij de oprichting van SkinEffects in 2017 de klantvraag en vanaf de start wordt met succes een beroep op ons gedaan. Bij het eerste contact was het logo al ontwikkeld. Met dat mooie concept in de hand gingen wij als eerste aan de slag met gevelbelettering en het ontwerp voor de praktijkruimtes. Haast was geboden, want de opening stond gepland en er was niet heel veel tijd.

Daarna rolden we een reeks van flyers uit en promotiemiddelen zoals stoepbordposters, visitekaartjes, schapkaartjes, visuals, cadeaubonnen, advertenties en advertorials in diverse bladen. We ontwikkelden een online marketingplan en een contentkalender voor de social mediakanalen. We schreven blogs en nieuwsbrieven voor het publiek van SkinEffects.

Op de vraag of we een nieuwe website wilde realiseren, zeiden we natuurlijk volmondig: Ja! Voor ons gevoel moest de site aansluiten bij het fenomeen expertisecentrum. Bezoekers moeten waardevolle en zoekmachinevriendelijke content kunnen vinden over de verschillende huidaandoeningen en welke huidproducten, merken en behandelingen kunnen worden ingezet. Ook vind je er de 10 meest gestelde vragen over huidverzorging. Daarnaast redigeren en schrijven we blogs over de verschillende huidaandoeningen. Neem maar eens een kijkje op www.skineffects.nl.