Brochures

Effectief voor een event of om mee te sturen met een offerte

Brochures laten ontwerpen

Een flitsende brochure is een aanrader voor elke onderneming. Ideaal voor op de leestafel of om weg te geven op een beurs of een event. Wist je dat de slagingskans bij een offertetraject groter is wanneer je een folder of brochure meestuurt?

Een brochure is heel effectief om je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen. We helpen je graag de juiste boodschap te vertellen. We vertellen jouw merkverhaal en de voordelen van jouw product- of dienstverlening. Alles heerlijk kort, maar oh zo krachtig.

Qua vormgeving en content werken we altijd vanuit de door jou uitgestippelde koers. Het ontwerp moet natuurlijk in lijn zijn met de huisstijl en vooral prikkelen en onderscheiden. We helpen je met het kiezen van de juiste bladformule, papiersoort en afwerking.

Wil je een brochure afwerken met twee nietjes in de rug of gelijmd? De omslag gedrukt op dikker papier of dezelfde dikte als het binnenwerk van de brochure? Allemaal keuzes die we samen bespreken. Op basis van de gewenste aantallen, kwaliteit, prijs en levertijd kiezen we samen de beste drukker voor je uit.

Hulp nodig bij het maken van een brochure?
Neem dan contact met ons op! We combineren creativiteit met onze jarenlange ervaring. En helpen je van How naar Wow!

Ook een brochure waar je doelgroep het nog vaak over heeft?