Uitgeverij

Uitgeverij

Sallands Ondernemers Magazine (SOM)

Medio 2017 heeft N35 Creatief het toenmalige magazine Salland Zakelijk overgenomen en omgedoopt tot Sallands Ondernemers Magazine. Eén ding stond al snel vast: we wilden geen ondernemersblad zijn waarin alleen bedrijven aan het woord komen die zichzelf promoten.

Natuurlijk bepaalt dat een deel van onze inkomsten, maar we willen meer bieden. Leuke, leesbare rubrieken over bijvoorbeeld de valkuilen van een starter, de grote hobby van een ondernemer en natuurlijk ook wat zijn/haar succesfactor is. We willen vier keer per jaar informeren, maar gooien net zo graag die steen in de welbekende vijver. SOM wil voorop lopen, maar ook volgen. SOM is veelzijdig en kleurrijk én heerlijk eenzijdig in zijn voorkeur voor de Sallandse ondernemers. In alle soorten en maten!

Nieuwsgierig geworden? Neem de proef op de som? Bel met N35 Creatief en laat je verrassen door onze advertentie- en redactiemogelijkheden. www.somonline.nl

HoezoHeino?

Het vraagteken is een net zo belangrijk element in de naam als de twee woorden ‘Hoezo’ en ‘Heino’. Want, de verbazing in de regio Salland (incl. Zwolle-Zuid) was groot toen de eerste editie verscheen. “Hè? Een hele krant over Heino? Poeh, daar kunnen we hier nog een puntje aan zuigen.”

Tja, er is gewoon veel te vertellen over Heino, zijn (beroemde) dorpsgenoten, het bloeiende verenigingsleven en de vele evenementen en activiteiten. En laten we vooral het rijke aanbod aan middenstanders en andere bedrijven niet vergeten! Hoezo Heino? bundelt twee keer per jaar (voor- en najaar) al die prachtige verhalen die ons dorp zo boeiend maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de buitenwereld. In woord en beeld laten we zien dat het hier goed toeven is. En natuurlijk zijn we daar best een beetje trots op.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor de advertentie- en redactiemogelijkheden. www.hoezoheino.nl

Speciale Uitgaven

Het Sallands Ondernemers Magazine en Hoezo Heino? zijn niet onze enige titels. We mogen onszelf misschien zelfs wel specialist noemen op het gebied van speciale kranten die we samen met de organisatoren van feesten en evenementen uitgeven.

Sinds decennia maken we een krant rondom de Pompdagen, de feestweek in ons eigen Heino. En sinds een aantal jaren doen we hetzelfde voor de Ponyweek, het dorpsfeest in Heeten. Beide – natuurlijk met hun eigen identiteit en in de eigen huisstijl – worden verspreid in een groot deel van Salland. Eens in de twee jaar komt daar nog een speciale krant voor de Tuinexpo Salland, de tuinbeurs in Luttenberg, bij. Deze krant wordt in een grote regio in Salland, Twente en Vechtdal verspreid.

Voor al deze speciale uitgaven geldt dat we in samenspraak met de organisaties het gehele traject voor onze rekening nemen. Redactie, acquisitie en vormgeving doen we in eigen beheer. Drukwerk en verspreiding worden uitbesteed.

Word jouw feest of evenement onze volgende speciale uitgave? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.