By Vincent Website
By Vincent Behandeling
By Vincent Facebook Post

By Vincent

Nieuwe website, social media posts en nieuwsbrieven

De klantvraag
“Een bedrijf is nu bezig met het ontwikkelen van een website, maar ik word nog niet blij van het eerste resultaat. Jullie hebben ook de website van mijn vriendin ook gemaakt. Dat is haar heel goed bevallen. Kunnen jullie een nieuwe website realiseren waar ik wel happy van word?”

De opdracht
“Natuurlijk Vincent! Dank voor je mail!” En dus zaten we een week later met Vincent Linckers om tafel. Een vrolijke Australiër die precies weet wat  hij wil. ‘What you see is what you get.’ Vincent onderscheidt zich als gediplomeerd Neuromusculair therapeut en neemt standaard meer tijd voor de cliënt dan een standaard fysiotherapeut. Hij gebruikt en combineert technieken uit allerlei wetenschappen en therapieën. Heel doelgericht en gebaseerd op diverse studies.

De opdracht luidde om een mooie en gebruiksvriendelijke website te realiseren. Een website met een Wow-effect, waarbij de bezoeker in één blik ziet waar ByVincent voor staat en met welke disciplines hij biedt. “Want ik ben zo anders dan traditionele fysiotherapeuten.” We maakten een offerte en om deze kracht bij te zetten hadden we al een ontwerpconcept van de homepage toegevoegd. Al snel kregen we een gave reactie terug: “WOW! Eindelijk iemand die me begrijpt.”
Dat betekende groen licht op de offerte. Inez ontwikkelde een frisse responsive website in de huisstijl van By Vincent. En Rudi realiseerde rake websiteteksten die het merkverhaal en het onderscheidend vermogen van Vincent vertellen en weergeven. Een gaaf project om te realiseren en mooi om te zien dat  Vincent weer blij naar zijn website kan kijken. Na het opleveren van de nieuwe website bleven we actief voor By Vincent middels het ontwerpen en schrijven van digitale nieuwsbrieven en hebben we meerdere social media posts opgezet en geredigeerd.

De reactie
“GAAF – Thanks for making the WOW factor! Ik zit hier te genieten van mijn nieuwe website, nog eens te kijken of het echt waar is. Dat iemand mij eindelijk heeft kunnen begrijpen! Happy me.”

Vincent Linckers, eigenaar By Vincent