Website Catering- en Partyservice Van Dam
Van Dam Buffet Hapjes
Logo Catering- en Partyservice Van Dam

Catering en Partyservice Van Dam

Restyle logo, huisstijlmiddelen, realisatie nieuwe website, SEO teksten

De klantvraag
“Onze website is verouderd, willen jullie kijken wat de mogelijkheden zijn om het te restylen?”

De opdracht
Samen met de klant zijn we een aantal stappen teruggegaan en dat leidde tot het advies om eerst het logo te restylen. Het resultaat? Nog steeds duidelijk herkenbaar, maar een stuk hipper, meer van deze tijd en passend bij de pijlers van het bedrijf. Tevens is ter versterking van de identiteit een pay-off geïntroduceerd: ‘Smaakmakers sinds 1886’. Een mooie verwijzing naar het familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie aan het roer staat.

Nadat ook de huisstijl een upgrade kreeg, mochten we daarna als kers op de taart een responsive website met geïntegreerde webshop bouwen. Ook zijn alle teksten opnieuw geschreven. Vlot en zoekmachinevriendelijk voor een betere vindbaarheid. Supergaaf om dit traject voor Van Dam te mogen uitvoeren. Wil je het resultaat zien? Neem dan een kijkje op www.cateringenpartyservicevandam.nl

De reactie
“Wij hebben de richtlijnen aangegeven en N35 Creatief is hiermee aan de slag gegaan. Tekst, illustraties, foto’s; alles wordt geregeld. Voor, tijdens en na de oplevering is er persoonlijk contact geweest over onze wensen en aanvullingen. Bedankt Martijn, Inez en Rudi!”

Arjan Blom, mede-eigenaar Catering en Partyservice Van Dam