• Verkennen | Verhalen | Vormgeven | Verwonderen | Vieren

Plaatselijk Belang Lierderholthuis

Plaatselijk Belang Lierderholthuis

Logo voor het dorp, website en een informatieboekje voor alle inwoners

De klantvraag
“Onze website is niet meer echt van deze tijd, dus we hebben behoefte aan een professional die ons hiermee kan helpen.”

De opdracht
Dan ben je bij ons aan het goede adres! We hebben verstand van websites en we kennen Lierderholthuis als onze broekzak.” Dat was zo ongeveer het antwoord van Martijn Jansman, de creatieve pionier van N35 Creatief. Toch – of misschien wel juist daarom – wilden we eerst even een paar stappen terug. Want, een goede website is een schitterend communicatiemiddel, maar wat wil je communiceren, op welke manier en voor wie is het bedoeld?

In het gesprek bleek dat er enerzijds behoefte is aan een medium om nieuws en informatie te delen met de inwoners. Anderzijds is het ook een mooie gelegenheid om je als dorp meer op de kaart te zetten. Met die wetenschap in het achterhoofd hebben we het advies gegeven om eerst een logo te ontwikkelen. Goed voor de herkenning en het kan tot in de lengte van tijd blijven bestaan. Onze logo-queen Laura ging aan de slag met de contouren en bekende plekken van het dorp en het resultaat zorgde voor trots in het dorp. Niet in de laatste plaats omdat de naam Lierderholthuis ook duidelijk in sierlijke letters is weergegeven. Een logo passend bij een dorp dat zich kenmerkt door gemoedelijkheid, gedrevenheid en karakter. We misten alleen nog iets. Een zinnetje dat benadrukt dat het er prettig wonen, werken en recreëren is. Dat leidde tot de pay-off ‘goed voor elkaar’. Toen was het plaatje compleet!

De afronding van het logo betekende de start van de websitebouw, maar er lag nog een wens op tafel. Een handzaam informatieboekje voor (nieuwe) inwoners van het dorp. Met alles dat je moet weten over Lierderholthuis en omgeving. Plaatselijk Belang ging zelf aan de slag met de teksten en als N35 namen we de opmaak en druk voor onze rekening. Het is prettig samenwerken met PB Lierderholthuis.

De reactie
“Hei ’t al eheurd? We zijn hartstikke blij met het resultaat van logo, website en informatieboekje. Hier kunnen we mooi mee vedan! Waar een klein dorp groot in kan zijn. Met dank aan N35 Creatief dat ons op het juiste communicatieve spoor heeft gezet en het in een prettige samenwerking allemaal heeft vormgegeven.”