R&M Kantoor- en Designmeubilair Website
R&M Autobestickering
R&M Kantoor Designmeubilair

R&M Kantoor- en Designmeubilair

Webontwikkeling, SEO-teksten, busbelettering

De klantvraag
“We zijn een jong bedrijf in kantoor- en designmeubilair, maar groeien heel hard en beschikken nu al over meerdere vestigingen in Nederland en één in Duitsland. Het is nu zaak om bij te blijven met de website en webshop. Jullie kunnen ons daar vast wel bij helpen, toch?”

De opdracht
De vraag was duidelijk: een moderne, overzichtelijke website. Bezoekers moeten snel naar de juiste productgroepen kunnen navigeren. En het moet goed leesbaar zijn op mobiele telefoons, tablets en pc’s. In het gesprek met eigenaren Erik en Nancy werd ook duidelijk dat ze graag gebruik maken van onze huisschrijver die al eerder artikelen over het DNA van R&M heeft geschreven. “Het moet Inhoudelijk kloppen, maar we willen ook online goed zichtbaar zijn.”

En dus doken we in de materie van bureaus, bureaustoelen, tafels, kasten, kantine- en kantoorinrichting. We weten er nu bijna alles van. Tijdens dit traject kregen we de vraag of we ook een nieuw ontwerp voor de DAF-vrachtwagen konden maken. Een standaard logo is zo saai… Dat is natuurlijk koren op de molen van onze creatieve doeners. Zij bedachten een concept waarbij de 4 pijlers van R&M in woord en beeld terugkomen op de zijkanten van de vrachtwagen.

We schakelden Maeike Blauw Fotografie in om vier foto’s te maken die Nieuw meubilair, Tweedehands meubilair, Designmeubilair en Opkoop/Inkoop weergaven. Deze vier vrijstaande foto’s hebben we weer tot één mooie sfeerplaat bewerkt. Met dit ontwerp kon T & F Reclame een sticker van ongeveer 7 x 2,5 x 2,5 meter printen en op de gloednieuwe DAF plakken. Een heel mooi project en een fijne opdrachtgever om mee samen te werken, want we kregen eigenlijk vrij spel. Kijk hier voor het resultaat.

De reactie
“Dank voor onze strakke website. Jullie luisteren echt naar de wensen van de klant en qua teksten onderscheidt N35 Creatief zich echt van ander. Mede dankzij de korte lijntjes is er altijd sprake van goed overleg en aan creatieve ideeën geen gebrek. Dus hier spreken zeeeeeeer tevreden klanten. Ga zo door!”

Nancy en Eric Melenhorst, eigenaren R&M kantoor- en designmeubilair