• Verkennen | Verhalen | Vormgeven | Verwonderen | Vieren

Eric Beuwer Grond- en Groentechniek

Eric Beuwer Website
Eric Beuwer Logo
Eric Beuwer

Eric Beuwer Grond - en Groentechniek

Logo ontwikkeling, realisatie website, SEO teksten, advertenties

De klantvraag
We willen al jaren een nieuw fris logo. Er zijn wel eens ontwerpen gemaakt, maar dat was het nog niet voor ons. Wat kunnen jullie hierin betekenen?

De opdracht
Als je er zolang mee rondloopt als Eric en Marcelle, dan gaan we bij N35 Creatief voor niets minder dan de WoW-factor! Een heisessie moest ons op het juiste spoor zetten. We kwamen er achter dat Eric Beuwer een echte vakman is met meer dan 30 jaar ervaring op he gebied van grond- en groentechniek. Eric is een nuchtere Sallander, dus het mag een fris, maar zeker niet te uitbundig logo worden.

En toen zijn onze creatieve doeners aan het tekenen en schetsen geslagen. We hebben gekozen voor groene tinten en een speelse graspol als beeldmerk. Dit symboliseert heel mooi de passie van Eric. De bedrijfsnaam hebben we weergegeven in een frivool semi-handgeschreven lettertype en de pay-off in een strakke letter. Een mooie combinatie.

Vanuit het logo ging het verder naar een gebruiksvriendelijke website met een overzichtelijke navigatiestructuur. Gebruiksvriendelijk omdat Eric en Marcelle snel en gemakkelijk de gerealiseerde projecten moeten kunnen behouden. Ook de zoekmachinevriendelijke websiteteksten hebben we voor onze rekening genomen en een serie pakkende advertenties.

Kijk hier voor het resultaat.

De reactie
“We hebben lang gezocht naar een partij die ons logo moest maken en zijn echt blij dat we bij N35 zijn uitgekomen. De korte lijntjes hebben we als erg prettig ervaren. Ook fijn aan de samenwerking was dat binnen het team meerdere disciplines actief zijn zodat van alles kon worden opgepakt. Buiten de offerte om hadden we nog een aantal wensen en daar heeft N35 echt maatwerk geleverd. En fijn dat we met een handleiding in de hand nu zelf de website kunnen bijhouden. Kortom, we zijn blij met ons nieuwe, frisse logo en de website.”

Eric en Marcelle, eigenaren Eric Beuwer Grond- en Groentechniek