Aart Camperinbouw website
Aart Camperinbouw website
Aart Camperinbouw website

Aart Camperinbouw

Nieuwe website

De klantvraag
“Ik kan mezelf nog wel redelijk redden met het bijhouden van de website, maar die teksten, dat is echt niet mijn ding. Kunnen jullie daarin iets betekenen?

De opdracht
Natuurlijk kunnen we dat, Aart! En dus toog onze Kale Klets voor een paar uurtjes naar de Zwolseweg 28 in Heino. Voor een gesprek met Aart Veluwenkamp en zoon – tevens ‘troonopvolger’ – Arne en een uitgebreide rondleiding. Als je dan niet gegrepen wordt door het enthousiasme en het vakmanschap, dan mankeert er echt iets aan je. Een prachtbedrijf! Maar…onze conclusie als communicatiepartner was tevens dat de website niet in de pas loopt met wat er achter de schermen allemaal gebeurt.
We hebben veel, heel veel respect voor de wijze waarop Aart de website heeft opgebouwd en onderhouden. Zeker als je beseft dat hij volledig autodidact is. Het advies was echter toch om een nieuwe website te creëren. Met een nieuwe uitstraling en nieuwe teksten. Passend bij deze tijd! Eerlijk is eerlijk, dat moest wel even landen, maar we kregen het vertrouwen van Aart Camperinbouw.
En zo gingen we aan de slag. We kregen de beschikking over mooie beelden en een bedrijfsfilm en langzaam groeide de website naar het huidige niveau. Om Aart en Arne mee te nemen in het proces hebben ze tussendoor een aantal keer meegekeken. Aanpassingen werden doorgevoerd, teksten en blogs geschreven en in het najaar van 2019 stond dan de oplevering gepland. En dat werd – geheel in de stijl van N35 Creatief – natuurlijk gevierd door samen een taartje te eten!
Ook na het opleveren van de website bleef de samenwerking intact. N35 Creatief werd ingeschakeld om diverse teksten te schrijven zoals voor een flyer tijdens een camper- en caravanbeurs. En ook de ingesproken tekst voor de bedrijfsfilm, gemaakt door Motion Madness, is van onze hand.

De reactie
“We moesten wel een paar hordes overwinnen om akkoord te geven op een nieuwe website, maar toen het licht eenmaal op groen stond, zijn we er samen vol voor gegaan. Dat leverde mooie discussies op en het ging niet zonder slag of stoot, maar er was sprake van wederzijds respect. We zijn beretrots op het resultaat en krijgen ook heel veel positieve feedback van (potentiële) klanten en relaties.”

Neem een kijkje op de nieuwe website van Aart Camperinbouw.

Aart en Arne Veluwenkamp, eigenaren Aart Camperinbouw