Amos Beech Advertentie
Amos Beech Banner
Amos Beech Advertentie

Amos Beech

Conceptontwikkeling, advertenties, banners, flyer

De klantvraag
Net als je op het punt staat qua bedrijfsvoering grenzen te verleggen, komt er letterlijk een opdracht uit het buitenland. Onze eerste. Niet uit een buurland als België of Duitsland, maar uit Falkirk, Schotland. Amos Beech, een bedrijf dat zich richt op interieurontwerp, interieurbouw en inrichting, startte met een advertentiecampagne voor het Glasgow Chamber of Commerce Magazine. “We were looking at creating an advertising campaign highlighting our core disciplines in conjunction with our Corporate Social Responsibility Strategy.”

De opdracht
Het uitgangspunt van een serie advertenties is dat het een bepaalde mate van herkenbaarheid moet hebben. Dat hebben we gerealiseerd door de vier takken van sport van Amos Beech in een cirkel weer te geven. Per advertentie wordt dan één van de vier specialisaties uitgelicht. De cirkel correspondeert weer met ‘the circle of life’. Amos Beech hecht namelijk veel waarde aan duurzaam en groen. Dat vind je terug in het logo met kenmerken van een boom en een vingerafdruk en in het boomplantprogramma van het bedrijf.

De reactie
“It is not an easy task to bring that combined message across in a clean uncluttered graphic design, in line with the interiors we create. However, N35 Creative managed te come up with an outstanding concept and a great series of adverts.”

Grant Ker, Managing Director Amos Beech