SallandWonen Magazine
SallandWonen gevel
SallandWonen Magazine

SallandWonen

Jubileummagazine

De woningcorporatie voor de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe wilde in 2019 stilstaan bij een mooie mijlpaal. Het was namelijk 100 jaar geleden dat één van de voorgangers van SallandWonen de sleutel van de eerste sociale huurwoning overhandigde. Het idee was om een speciale uitgave te maken van het vroegere bewonersmagazine ‘(be)leven in Salland’.

N35 Creatief dacht mee in het concept en maakte het ontwerp. Tevens kregen we de gelegenheid om bij 10 huurders in het werkgebied een mooi verhaal op te tekenen. Een bijzonder bont gezelschap, maar het staat symbool voor hoe Salland huurt en leeft. Als klap op de vuurpijl verzorgden we ook de vormgeving – met dank aan de foto’s van Stefan Kemper Fotografie – en regelden we het drukwerk. We zijn supertrots op het resultaat. Papier leeft nog steeds!

100 jaar sociale huisvesting in Salland, dat vroeg ook om een nieuw logo vond SallandWonen. Mooi dat ze opdracht neerlegden bij studenten van het Cibap. N35 Creatief werd benaderd om als professional aan te schuiven in het begeleidingsteam en dat deden we met veel plezier.
www.sallandwonen.nl