Aarnink Accountants + Adviseurs Website
Aarnink AA
Aarnink Accountants + Adviseurs Website

Aarnink Accountants + Adviseurs

Website ontwerp en ontwikkeling

De klantvraag
“We hebben een aantal verbeterpunten voor onze huidige website, maar ze zijn heel lastig door te voeren in het CMS-systeem. Kunnen jullie een nieuwe, gebruiksvriendelijke website ontwerpen en realiseren?”

De opdracht
Voor een middelgroot accountantskantoor met vestigingen in Raalte en Wolvega is het van groot belang om over een goede, toegankelijke, informatieve website te beschikken. Martijn en Inez hebben daarom de tijd genomen om samen met Aarnink Accountants + Adviseurs te sparren over de wensen. Daaruit kwam een aantal belangrijke uitgangspunten naar voren. Het persoonlijke (“bij ons hoef je geen nummertje te trekken”) van Aarnink mag meer tot zijn recht komen. En de websitebeheerder moet gemakkelijk zelf content kunnen verwerken. Het persoonlijke hebben we opgepakt door een groot aantal klanten aan het woord te laten. Alle teksten zijn door ons geschreven of geredigeerd en de foto’s bij de 10 klantverhalen komen van Stefan Kemper Fotografie. Nieuwsgierig naar het resultaat? www.aarnink-aa.nl

De reactie
“N35 heeft onze wensen op een goede manier verwerkt in de opzet van onze nieuwe site. Ze kwamen met goede ideeën en suggesties die van belang zijn om ons op een goede manier te presenteren. Dit heeft geresulteerd in een website met de presentatie van een aantal klanten. En onze wens om ook zelf  blogs en actueel nieuws op de website toe te voegen is gelukt. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking.”