Het Buitenhuys Website

Het Buitenhuys

Webdesign en webtechniek

De klantvraag
“We nemen afscheid van Restaurant Jan Steen en beginnen binnenkort aan een mooie, nieuwe uitdaging op dezelfde locatie. Het concept en logo van Het Buitenhuys Bar & Keuken zijn klaar. Willen jullie dit voor ons vertalen naar een website die bezoekers direct vastpakt en vasthoudt?”

De opdracht
Het Buitenhuys is als een sfeervol tweede huys waar je kunt genieten van elkaar, heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Het doel is om bezoekers snel te laten navigeren naar de menukaart met tongstrelende gerechten en natuurlijk de reserveerpagina. Ook de nieuwe Bar & Keuken formule moest natuurlijk (kort en bondig) uit de doeken worden gedaan. Je raadt het al, we mochten ook de SEO-teksten voor onze rekening nemen. Alsmede diverse publicaties in de regionale media om Salland wakker te schudden en te wijzen op de opening. Eerlijk is eerlijk, we hebben het soms best moeilijk gehad, want het water liep ons regelmatig in (of uit…) de mond. Voor het resultaat waar we bijzonder trots op zijn, zie: www.restauranthetbuitenhuys.nl

De reactie
“N35 Creatief, dat staat voor mij synoniem voor een gepassioneerde ondernemer en gepassioneerde medewerkers. Het is voor ons een vertrouwd adres. Je hoeft weinig uit te leggen, ze hebben aan een half woord genoeg en weten wat er speelt in onze branche en in de omgeving. N35 Creatief is van vele markten thuis omdat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Eigenlijk bizar hoe ze een vertaalslag hebben gemaakt van onze wensen naar een mooie, toegankelijke website.”

Inge Koning-Neppelenbroek, eigenaar Het Buitenhuys, Bar & Keuken