Bureau Badwater

Nieuwe website en huisstijl

De Klantvraag
“Hi Martijn, het gaat gebeuren! Jawel. Ik ga voor mezelf beginnen. Ik ga mezelf verhuren als (bedrijfs)journalist, tekstschrijver, interviewer, gespreksleider en content creator. Binnenkort schrijf ik me in bij de KvK en ik ben nu alles aan het regelen. Ik wil graag op korte termijn een eenvoudige en gebruiksvriendelijke website laten maken en dat het door mij geschetste logo wordt doorontwikkeld. Kan N35 Creatief mij verder helpen?”

De opdracht
Altijd leuk als een vakgenoot aanklopt. En met Ria is het ook nog eens gezellig. In een brainstormsessie legde ze haar plannen op tafel en vertelde ze over haar unieke bedrijfsnaam. Een naam met een knipoog naar haar topsportverleden. Ria had met Canva al een eerste aanzet van haar logo gemaakt. We zijn zo eigenwijs geweest om het lettertype aan te passen en de tekst zo te positioneren dat er diepte inzit en dat de R en W gecentreerd onder elkaar zijn uitgelijnd. Deze aanpassingen gaven een goede start aan onze samenwerking.

Daarna was het de beurt aan de gebruiksvriendelijke WordPress website. Met Ria bespraken wij het doel van de website en welke functionaliteiten zoals icoontjes, testimonials, projecten en blogs aan te raden zijn. Ria zorgde zelf voor de fotografie en de content. En wij voor de vormgeving en de techniek. Een mooie co-productie. De frisse huisstijlkleuren en belijningen uit het logo vind je prominent terug. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan hier.

De reactie
Bedankt N35 Creatief, voor het meedenken en het uiteindelijk realiseren van mijn website. Mijn kersverse bedrijf, Bureau Badwater (ik moet er nog steeds aan wennen), staat er gekleurd op. Van de ‘spetterende projecten’, een ‘duik in het verleden’ tot aan mijn blog ‘Waterspiegel’. Het was een verrassend en leerzaam traject. Creatief denken, en sparren met jullie met de argumenten waarom dit wel of niet, en hoe dan en wat dan. Kortom, het was een interessante samenwerking. Ik was blij verrast hoe ‘zakelijk’ en ‘gezellig’ samen konden gaan. Ik ben dik tevreden. Inmiddels heb ik al vele positieve reacties gehad op mijn website, die voor mij als een digitaal visitekaartje dienst doet. Bovendien werken mijn papieren visitekaartjes, die N35 creatief eveneens heeft ontworpen, ook als een tierelier. Da’s mooi dan. Het was een krachtige, energieke samenwerking voor mij om de toekomst mee in te gaan. Bedankt Martijn, Rudi, Fieke en Laura.

Ria Willemse, eigenaar Bureau Badwater