Sponsored magazines

Sponsored Magazines

Sponsored Magazines

Jouw bedrijf in de 6de versnelling met een eigen magazine

Heeft je bedrijf iets te vieren? Nieuwbouw, verhuizing of een jubileum? Sponsored magazines of een jubileummagazine bieden een uitgelezen kans de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe doelgroepen aan te boren. Met de pakkende verhalen en mooie beelden creëert een eigen magazine goodwill bij jouw doelgroep(en). Ook kun je allerlei acties onder de aandacht brengen.
Belangrijk is dat het magazine in de eigen bladformule en huisstijl wordt ontwikkeld en wordt vormgegeven. Samen met boeiende leesverhalen en mooie beelden geeft een eigen magazine een mooi kijkje achter de schermen van jouw onderneming.

N35 Media neemt graag de totale realisatie uit handen

Wij kennen de weg. Samen ontwikkelen we een redactieformule en bepalen we welke papiersoort het best past bij het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Welke uitstraling wil je dat het magazine krijgt? Exclusief voor jouw organisatie verzorgen wij de totale realisatie. Voor de goede orde, dat is inclusief ontwerp, vormgeving, verhalen, acquisitie, drukwerk, verspreiding, advies en begeleiding. Het resultaat? Een uniek(e) krant of magazine die op tijd bij jouw doelgroepen op de deurmat valt. Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon een keer sparren? Neem dan contact op met Martijn.