Advertentie acquisitie
Uw sales uitbesteden? Wij creëren bestaansrecht voor uw tijdschrift, magazine of krant. Heeft u een prachtig (online) tijdschrift, vakblad, magazine of krant, maar haalt u niet de juiste rendementen? Of zoekt u tijdelijk sales-ondersteuning? Neem dan de afslag naar N35 Media. Wij beheersen het vak van advertentieacquisitie. We hebben ruim 15 jaar ervaring in acquisitietrajecten van zowel print, online en events. We benaderen bedrijven zoals we zelf ook benaderd willen worden; met respect, aandacht en trots voor de producten en diensten die worden geleverd.

Meer rendement
N35 Media denkt graag mee met uw bladformule en lezersprofiel. We zijn immers zelf ook uitgever. Samen met u zoeken we naar prospects die aansluiten bij uw medium. Met een professionele mediakit onder de arm verkennen wij voor u de markt en laten dit los op onze marktkennis. We koppelen dit terug in een realistische opbrengstprognose. Voeg daar de jarenlange sales-expertise en onze intensieve contacten in de mediawereld aan toe en u bent u bij ons verzekerd van het maximale rendement.

Van idee tot factuur
De persoonlijke werkwijze van N35 levert u voordelen op. Wij gaan voor lange termijn relaties en denken namelijk echt met u mee. Nuchter, slim en vooruitstrevend. Om u maximaal te ontlasten kunnen wij het ontwerp, de gehele traffic en orderbegeleiding voor u verzorgen die bij de advertentieacquisitie komt kijken..tot aan de facturatie toe. We halen alles uit de kast om het maximale rendement uit uw medium te halen.

Top