Advertentieacquisitie

Sponsored Magazines

Advertentieacquisitie

Jouw sales uitbesteden? Wij creëren bestaansrecht voor je tijdschrift, magazine, krant of event. Heb je een prachtig (online) tijdschrift, vakblad, magazine of krant, maar haal je niet de juiste rendementen? Of zoek je tijdelijk sales-ondersteuning? Neem dan de afslag naar N35 Creatief. Wij beheersen het vak van advertentieacquisitie. We hebben ruim 20 jaar ervaring in acquisitietrajecten van zowel print, online en events. We benaderen bedrijven zoals we zelf ook benaderd willen worden; met respect, aandacht en trots voor de producten en diensten die worden geleverd.

Meer rendement

N35 Creatief denkt graag mee met je bladformule en lezersprofiel. We zijn immers zelf ook uitgever. Samen met jou zoeken we naar prospects die aansluiten bij je medium. Met een professionele mediakit onder de arm verkennen wij de markt en laten dit los op onze marktkennis. We koppelen dit terug in een realistische opbrengstprognose. Voeg daar de jarenlange sales-expertise en onze intensieve contacten in de mediawereld aan toe en je bent bij ons verzekerd van het maximale rendement.

Van idee tot factuur

De persoonlijke werkwijze van N35 levert je voordelen op. Wij gaan voor lange termijn relaties en denken namelijk echt met je mee. Nuchter, slim en vooruitstrevend. Om je maximaal te ontlasten kunnen wij het ontwerp, redactie, de gehele traffic en orderbegeleiding voor je verzorgen die bij de advertentieacquisitie komt kijken.. tot aan de facturatie toe. We halen alles uit de kast om het maximale rendement uit jouw medium te halen.